Starity

Fenyő Miklós elvesztette feleségét

2013. december 20. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fenyő Miklós feleségét gyászolja. Ez lesz az első karácsonya felesége, Ági nélkül, ami nagyon megviseli. A gyász mellett azonban egy örömhír is helyet kapott.

hirdetés
Fenyő Miklós elvesztette feleségét
Fotó: Fidelio.hu

Fenyő Miklós, a Hungária énekesének lánya, Dió informálta a Storyt, hogy a 66 éves zenekartervező felesége, Ági szeptemberben tért végső nyugalomra. Idén ünnepelték volna megismerkedésük 50. évfordulóját, így az elvesztése még jobban fáj neki.

„A feleségem az egyetlen, akiben mindig százszázalékosan megbíztam. Amikor először találkoztunk, ő tizenkét éves volt, én pedig tizenhat. Kezdetben nem vettem komolyan, de Ági kitartó és ragaszkodó volt. Levett a lábamról, és később óriási szerelem lett köztünk – mesélte egykor az énekes.

50 év ismeretség nem sokaknak adatik meg és ez lesz a család első karácsonya Ági nélkül, de talán Fenyő fájdalmát enyhíti a tudat, hogy nemsokára egy kisfiú nagypapája lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek