Starity

Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Penélope Cruz

2014. január 01. 19:07   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol szépség címlapjait vesézzük ki cikkünkben, mert bizony van, hogy a Photoshop-mesterek is mellélőnek.

hirdetés
Legjobb és legrosszabb címlapfotók: Penélope Cruz

Penélope Cruz tipikus spanyol szépségű nő. A Karib-tenger kalózai sztárjának elismert a szépsége, sokszor visszaköszön ránk a címlapokról, viszont van, mikor nem éppen a legjobb képeket választják a magazinszerkesztők.

Legjobb címlapfotók:

ELLE France (2010)

Mi tagadás, Penélope gyönyörű ezen a képen! A spanyol szépségből árad a természetesség! Igaz, van rajta némi smink, de az is megfelelő mértékű ahhoz, hogy a színésznő remekül mutasson a francia ELLE címlapján!

Marie Clarie Magyarország (2009)

Ki mondta, hogy csak külföldi címlapon mutathat jól valaki? 2009-ben a magyarországi Marie Clarie címlapjáról nézett vissza Penélope. Jó választásnak bizonyult ez a kép is, hiszen a smink és a frizura is tökéletes és a photoshop mértéke is minimális, mindössze az arcvonásait tették lágyabbá.

W (2012)

Igéző tekintet, természetes vonások jellemzik a képen Penélope Cruzt! Ez a címlap teljességgel a természetesség híve lett, ezáltal nem volt szükség túlzott sminkre a fotózás alkalmával, mindössze egy kevés barnítóval és sötét szemfestékkel emelték ki a színésznő vonásait.

GIOIA (2011)

A spanyol GIOIA magazin 2011-ben csábította a címlapra Penélopét, ahol remekül megállta a helyét! Néhol, igaz, felfedezhető a photoshop, hogy a szépség bőre még fényesebbként hasson, de ez így sem ronthatja el az összhatást, ami viszont elismerendő.

Harper's Bazaar (2012)

Sok sztárral együtt Penélope is felkerült a Harper's Bazaar címlapjára, méghozzá 2012-ben. Talán állítható, hogy ez lett Penélope egyik legjobb címlapfotója, hiszen loknijai gyönyörűek, és a tincsek mögül is megbabonáz minket a tekintete!

Legrosszabb címlapfotók:

Big Fish Greek (2004)

Hát. ez a címlap őszintén szólva borzalmas! Nemcsak nem előnyös, de még felismerhetőnek sem nevezhető. Még Penélope arckifejezése is indokolatlan maradt számunkra. Mindenesetre örüljünk, hogy a melle nem buggyan ki az extrakivágott ruciból!

Vanity Fair (2009)

Penélope, tényleg te vagy az? – kérdezhetjük, teljesen jogosan! Ugyanis a Vainty Fair Photoshop-mesterei 2009-ben szinte felismerhetetlenné szerkesztették a gyönyörű színésznőt, egyfajta modern Kleopátrát teremtettek!

Vogue (2007)

A 2007-es Vogue-címlap sem kerülhet fel a legjobbak listájára. Nem értjük, hogy jött P-nek ez a kellemetlen testtartás, de elég kényelmetlennek látszik. Ráadásul az arckifejezése sem javít a helyzetén, és a bőrszíne is sötétebb a megszokottnál!

Vogue (2010)

A Vogue-nak 2010-ben sem sikerült előnyös címlapot készítenie Penélope-ról, bár ezúttal a párizsi Vogue hibázott. Hiszen míg három évvel korábban kellemetlen pózban volt látható az amerikai címlapon, addig 2010-ben alig engedték látszani a párizsi fekete-fehér borítón!

DS (2009)

A DS magazin is eléggé felismerhetetlen módon tette címlapra a spanyol színésznőt. Sem a szőke haj, sem pedig az erős smink nem nevezhető Penélope védjegyének, inkább ijesztő hatást gyakorol ránk, mintsem vonzót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek