Starity

Készül Rihanna és Katy Perry duettje

2013. december 22. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry pár napja fecsegte ki a paparazzóknak, hogy hamarosan egy készülő megaslágert vesz fel egyik legjobb barátnőjével, Rihannával.

hirdetés
Készül Rihanna és Katy Perry duettje

Természetesen semmi kétség afelől, hogy ha két ekkora világsztár összeáll, abból csak jó sülhet ki: gondoljunk csak a Jennifer Lopez–Pitbull-párosra, Enrique Iglesias és Ciara nagy sikerű Taking Back My Love című dalára, vagy Nelly és Kelly Rowland Dilemma megaslágerére, amit még mindig játszanak a rádiók – pedig már több mint 12 éves a szám.

Katy nemcsak a fotósoknak mesélt készülő projektjéről, hanem Ryan Seacrest rádiós műsorvezetőnek is beszámolt következő dalairól, mikor egy interjút készítettek vele.

„Tulajdonképpen már több éve erről beszélünk Rihannával, szóval nem húzhatjuk tovább. A legütősebb duettet kell megcsinálnunk, amit valaha előadtak! Már elkezdtük az előkészületeket, de még semmi konkrét nincsen meg – amikor a dal elkészül, úgyis tudni fogjátok!”

Katy tehát mindenképpen össze fog állni legjobb barátnőjével egy (vagy több) szám erejéig, de azt tagadja, hogy a duett a 2014-es fogadalmai közé tartozna – ugyanis nem hisz a fogadalmakban.

„Ha valamiben meg kell változnom, megváltozok, nincs szükségem új évre ahhoz, hogy elkezdhessem. Bármilyen napot kiválaszthatok, nem kell annak január 1-jére esnie...” – zárta rövidre az énekesnő, akinek a Roar című számát legújabban Selena Gomez dolgozta fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek