Starity

Békésen ünnepli a karácsonyt Détár Enikő és Rékasi

2013. december 22. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rékasi Károly pár hónapja jelentette be, hogy Pikali Gerdát szereti, és elválnak Détár Enikővel. Ám a karácsonyt így is együtt ünneplik.

hirdetés
Békésen ünnepli a karácsonyt Détár Enikő és Rékasi

A sok titkolózás és szenvedés ellenére Rékasi és Détár úgy döntöttek, hogy a karácsonyt együtt töltik, ha másért nem, gyermekük érdekében. Az ünnepeket a színésznő Telkiben lévő lakásában tartják, ahol már csak fiukkal, Zsebivel él.

A Blikk már korábban beszámolt arról, hogy Rékasi napok óta volt otthonából indul dolgozni, ami azt jelenti, hogy még csak nem is Pikali Gerdával készül az ünnepekre. Ez a közös karácsonyozás valószínűleg Zsebit is nagyon meglephette, pedig mindez az ő érdekében történik. A sztárpár azt szeretné, ha az idei karácsony is úgy menne le, mint eddig mindig.

Sokak szerint a két színész újra egy párt alkotnak, ám erről ők maguk még nem nyilatkoztak. A Bors megkeresésére és magánéletükről való kérdezősködésre például Rékasi csak kellemes ünnepeket kívánt mindenkinek.

Egy, a neve elhallgatását kérő ismerősük azonban azt mondta, hogy eddig mindig kibékültek, tehát lehet, hogy a béke újra összehozza őket, de természetesen az sem meglepő, ha annak ellenére, hogy Rékasi Pikalit szereti, együtt tölti volt szerelmével a karácsonyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek