Starity

Rachel Zoénak kisfia született!

2013. december 23. 17:05   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mischa Barton, Nicole Ritchie, Lindsay Lohan – és még sorolhatnánk azoknak az A-listás celebeknek a listáját, akik Rachel Zoe kliensei közé tartoztak. A divattervezővé avanzsált Rachel tegnap világra hozta második gyermekét.

hirdetés
Rachel Zoénak kisfia született!

Újabb taggal bővült Rachel Zoe családja! A valamivel több, mint három kilóval született kisfiú holnap az első karácsonyát töltheti családjával: édesapjával, Rodger Bermannal és kétéves bátyjával, Skylierrel, aki azért annyira nem vágyott egy kistestvérre.

A 42 éves stylist korábban már kifejtette, hogy kisfia nem volt elragadtatva a hírtől, hogy testvére lesz, ám Rachel reméli, hogy idővel nem fog féltékenykedni a kis jövevényre, hiszen most mindenképpen vele kell többet foglalkoznia.

Reméljük, Skyler is hamarosan megbarátkozik kisöccsével – ennél jobb karácsonyi ajándékot aligha kaphatott volna!

A világhírű divattervező és stylist ma hajnali 2-kor tudatta a világgal, hogy világra hozta második csemetéjét, és boldogabb, mint valaha! Gratulálunk az egész családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek