Starity

Kim Kardashian lányát elhalmozzák a divattervezők

2013. december 27. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West és Kim Kardashian kislánya, Nori csupán féléves, ám már most rendkívül nagy népszerűségnek örvend – nemcsak a rajongók, hanem a divattervezők köreiben is.

hirdetés
Kim Kardashian lányát elhalmozzák a divattervezők

Nori West csupán hat hónapos, mégis ismeri őt az egész világ. A legismertebb divattervezők keresték fel a családot azért, hogy a kislány az ő ruháikban járjon-keljen – jó kis karácsonyi ajándék!

Kim és Kanye kisbabája olyan nagynevű márkáktól és dizjánerektől kapott meglepetést karácsonyra, mint Stella McCartney, a Hermes, a Giuseppe Zanotti és Charlotte Olympia.

„Nagyon köszönöm, Giuseppe, hogy ezeket az elképesztő cipőcskéket készítetted Northnak! Szeretünk!” – írta Kim Giuseppe Zanotti luxuscipő-készítőnek, s egy fotót posztolt a fehér csizmácskákról és az ékszerekkel tűzdelt balettcipőről.

Stella McCartney, a The Beatles-es Paul McCartney lánya is elhalmozta Northot ajándékokkal – karácsony jóvoltából. Természetesen a celebrityanyuka, Kim azonnal megköszönte neki is a gyönyörű ajándékokat hivatalos Instagram-profilján.

„Nagy köszönet, Stella, ezekért az imádnivaló babaruhákért, amiket Norinak ajándékoztál! @stellamccartney xoxo”

A dizájnerdarabok felvonultatásából Charlotte Olympia sem maradhatott ki, aki még egy kis levélkét is mellékelt ajándékához:

„Drága North! Itt egy kis apróság, amivel elkezdheted gyarapítani a cipőgyűjteményedet! Szeretettel, Charlotte.

Végül, de nem utolsósorban a nagy múltú párizsi Hermés-szalonnak is köszönetet mondott a celebritás, amiért egy pár babacipellővel ajándékozták meg kisbabáját. „Köszönöm, Michael Coste (a Hermés márka tervezője) az édes ajándékot Northnak!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek