Starity

Így töltötték a karácsonyt a telenovellasztárok

2013. december 29. 20:08   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előző cikkünkben összegyűjtöttük a legnagyobb Disney-neveket és popzenészeket, de ezúttal kedvenc telenovelláink főszereplőinek karácsonyát is megmutatjuk nektek.

hirdetés
Így töltötték a karácsonyt a telenovellasztárok

A karácsony az év azon része, melyet nemcsak az átlagemberek, de a sztárok is szeretnek családjaikkal megünnepelni, ki így, ki úgy. Van, aki szűk körben, van, aki a barátokat is bevonva ünnepel, de olyan is akad, aki szívesen utazik el ilyenkor egy kicsit kikapcsolódni. Nézzük, ki hogyan töltötte a karácsonyt, kedvenc sorozataink hősei közül.

Carmen Villobos

Mindenki Catalinája családja körében ünnepelte a karácsonyt, a Twitteren pedig megosztott velünk egy képet, melyen édesanyjával, testvérével és szerelmével látható.

Thalía

A nemrég óriási megtiszteltetésben részesült színész-énekesnő is családjával töltötte a karácsonyt. Instagram-profiljára erről fel is tett egy igazán bájos képet.

Claudia Álvarez

Az Amit a szív diktál sztárja is az Instagramon osztotta meg velünk családi-karácsonyi fotóját, melyen testvéreivel és édesanyjával van. A hozzá írt szöveg szerint Claut bátyja hozta el családjához.

Gaby Spanic

Gabriela kisfiával, Gabitóval töltötte a karácsonyt, Instagram-fiókjára is feltett egy képet, ahol a pici éppen bontja az ajándékait. Gaby magáról is hozott egy képet, hozzá szép karácsonyi szöveggel.

Scarlet Ortiz és Yul Bürkle

Scarlet és Yul elutaztak kislányukkal, Barbara Brianával Kanadába, ott ünnepelték meg hármasban a karácsonyt. Ezt az utcán készült képet Scarlet osztotta meg velünk.

Gabriel Soto

Ő is családi körökben ünnepelt, azonban Instagram-profilján rengeteg képet tett közzé kislányáról, valamint a család többi tagjáról. Ő csak egy képen szerepel, amikor nyitják az ajándékokat Elisa Marie-vel.

Ximena Navarrete

A 2010-es Miss Universe nem családjával, hanem barátaival ünnepelt, egyedül a húga, Mariana társult hozzá. A színésznővé avanzsálódott modell egyébként finom sütis képet is megosztott velünk.

Jacqueline Bracamontes

Jackyék elmentek vacsorázni karácsony napján, amiről az újra állapotos kismama megosztott egy képet Instagram-profilján. Ám ők is komolyan vették a karácsony szellemét, már december elején feldíszítették a fájukat.

Sebastián Rulli

Feltehetőleg Sebastián is a családjával ünnepelt, ám ő diszkréten csak a karácsonyfáját osztotta meg rajongótáborával a twitteres profilján keresztül. Igazán kreatív!

Aracely Arámbula

Sebastián Rulli barátnője több képet is megosztott Twitter-oldalán arról, ahogy a Télapóval ünnepel. A fát is megörökítették, ám biztosra vehetjük, hogy két gyermekét sem hagyta a szobában punnyadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek