Starity

Újabb nagylemezt készít az Alvin és a Mókusok

2013. december 30. 11:11   |   Szerző: clydesdale

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban megkezdődnek a munkálatok, 2014 őszére várható az újabb korong.

hirdetés
Újabb nagylemezt készít az Alvin és a Mókusok

Az Alvin és a Mókusok a hivatalos Facebook-oldalán december 27-én közölte a hírt, miszerint legújabb nagylemezüket 2014 őszén adják ki a rajongók nagy örömére. Januárban már stúdióban rögzítenek pár dalt, egyikhez klipet is ígérnek márciusra. Persze emiatt sem maradnak tétlenül, ugyanis kora tavasszal egy kisebb körútra indulnak hazánkban, hét várost érintve: Tatabánya, Szekszárd, Szeged, Sopron, Zalaegerszeg, Miskolc és Kaposvár várja őket muzsikálni.

A banda egyébként épp most van túl 20 éves jubileumi turnéján, amelyen a Supernemmel karöltve 17 állomáson robogtak keresztül és forgatták fel Magyarországot. Megalakulása óta a zenekar 17 albumot dobott a piacra, emellett számos videoklipet és akusztikus/unplugged dalokat is felvett. Legnépszerübb klipjük, a Sajnálom már több mint kétmillió megtekintésnek örvend. Legújabb nagylemezük a 2012-ben kiadott Bátorság, nyújtott kéz.

Azonban úgy tűnik, Nyíregyháza másik kedvelt triója is a közelgő esztendővel szemezget ez ügyben, ugyanis két új daluk októberi bemutatása után a Supernem korongja is készülőben van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek