Starity

Joe Jonas csak vagánynak akart tűnni?

2013. december 30. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban Joe Jonas a New York magazinnak írt esszéjében azt állította, hogy 17 éves korában füvezett először Miley Cyrus és Demi Lovato társaságában — Miley-nak erre volt egy csípős replikája.

hirdetés
Joe Jonas csak vagánynak akart tűnni?

„Ha füvezni akarsz, akkor füvezni is fogsz” – kezdte mondandóját a mostanában csak botrányairól híres énekesnő. „Biztos nem két kislány fog rávenni olyanra, amit nem akarsz megtenni. Úgy gondolom, hogy azt hitte, ezzel a nyilatkozatával majd vagánynak fog tűnni. Olyan fiatalok voltunk, hogy lehetett befolyásolva általam?”

Cyrus arról is beszélt a Times riporterének, hogy az elmúlt időszakban mutatott botrányos ügyei távol tartják attól, hogy még több híres barátra tegyen szert.

„Nincs túl sok celeb-barátom, mert úgy érzem, néhányan félnek kapcsolatba kerülni velem. Ez rettenetes. Együtt voltam a kulisszák mögött Ariana Grandéval, én meg úgy voltam vele, hogy »Gyere, sétálj egyet velem, és csináljunk egy képet, és ez lesz a legjobb dolog, ami történhet veled, mert az, hogy közöd van hozzám, kevésbé fog cukiként feltüntetni.«

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek