Starity

Magyarországra is jön Justin Bieber új filmje

2013. december 31. 14:02   |   Szerző: Gyatso

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a magyar rajongóknak nem volt könnyű dolguk, hosszas küzdelem után sikerült elérniük, hogy kedvenc énekesük filmjét nagyképernyőn is megnézhessék még januárban.

hirdetés
Magyarországra is jön Justin Bieber új filmje

A kanadai popénekes már rendelkezik egy életrajzi filmmel Never Say Never címmel, amely bemutatja gyerekkorát, híressé válását és legendás Madison Sqaure Garden-es fellépését.

Minden rajongónak szerte a világon egy internetes oldalon kellett szavaznia, hogy saját hazájában is láthassa a filmet, így csak a legtöbb szavazatot kapó országok kapták meg a vetítési jogot. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy érdeklődés hiányában a film nem jön el Magyarországra, december 29-én Scott Manson (Justin menedzserének ügyvezető igazgatója) kitweetelte, hogy Magyarországnak is sikerült megszereznie a filmet.

Az első filmet is elkészítő Jon M. Chu rendezi a Believe-et, és a szereplőgárda is hasonló lesz (pl.: Patte Mallette, Usher, Jan Smith, Scooter Braun), azonban lesz néhány változás. Ahogy a promóciós szöveg is sugallja, a film meg akarja mutatni az igazi Justin Biebert a címlapok, pletykák és a bulvársajtó ténykedései mögött. A filmnek kisebb fejezetei lesznek, amelyek címeivel a FilmFridayek keretein belül már megismerkedhettek a rajongók minden pénteken egy pár perces videó keretében. A film továbbá koncertjeleneteket tartalmaz Justin világ körüli turnéjáról, ami Believe címmel járta körbe a világot, elsöprő sikerrel.

Ahogy azt a készítők és az énekes Twitter-oldalán többször is olvashattuk, a film a Justint utálókból, ha nem is rajongókat, tisztelőket akar csinálni, és tisztázni fogja az összes botrányt, illetve pletykát általánosságban. Szó mi szó, lesz mit tisztázni, kérdés; mire képes egy másfél órás film?

Hogy Magyarországon hasonlóképp kevés bevételt fog-e hozni, előre nem látható, bár még a nemzetközi eredményeket sem könyvelték el a készítők, mivel számítottak rá, hogy az ünnepek alatt nem fognak annyian elmenni rá. Az alacsony bevételt nem a fanok fogyatkozásásnak tulajdonítják. Hűségüket mi sem bizonyítja, minthogy Justin új albuma rögtön első lett az első héten az iTuneson, illetve hogy új számai egymással versengenek az internetes megosztók toplistáin. Mindenesetre januárban kiderül, hogy a vetítés előtt még páratlan nemzetközi érdeklődéssel rendelkező filmnek mi lesz a sorsa.

Pontos vetítési dátum még nincs, csak annyit lehet tudni egyelőre, hogy a Cinema City mozik fogják játszani a filmet még 2014 januárjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek