Starity

Lindsay Lohan: „Jól érzem magam a bőrömben”

2014. január 02. 21:09   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap egy interjúban faggatták az énekes-színésznőt, Lindsay Lohant, aki őszintén beszélt a drog- és alkoholproblémáiról, illetve az étkezési zavarairól.

hirdetés
Lindsay Lohan: „Jól érzem magam a bőrömben”

Mint ismeretes, Lindsay már nagyon fiatal korában megtapasztalta a sztársággal járó hírnevet, annak előnyeivel és hátrányaival együtt. Már tinikorában elkezdett alkoholizálni, és a drogot sem vetette meg. Sajnos ennek az ámokfutásnak az lett az eredménye, hogy csak a botrányaival tudta felhívni a figyelmet magára. Lassan étkezési zavar alakult ki nála, és olyan sovány lett, hogy már maga sem ismert önmagára.

„Ott feküdtem sikoltozva, dobáltam a tárgyakat, mert olyan intenzív fájdalom volt a fejemben és a májamban, még zuhanyozni sem volt erőm” – mondta egy 2004-ben történt esetről a sztár.

„A kórházban kötöttem ki, megduzzadt a májam és fertőzést kapott a vesém. Nagyon fehér voltam, mint egy szellem, a lábam pedig elzsibbadt, még járni sem tudtam – folytatta, majd beszélt étkezési zavarairól is: Néha túl vékony voltam és nem úgy néztem ki, mint egy egészséges ember. Valahogy nem vettem észre, hogy baj van. Egyszer valaki megkérdezte tőlem, hogy minden rendben van-e, de én csak kiabáltam. Akkor már tudtam, hogy baj van, de nem akartam magamnak sem bevallani.”

Lohan kisasszony azonban már maga mögött hagyta ezeket a gondokat, és már jól érzi magát a bőrében: „Most pont jó a testem. Jól érzem magam a bőrömben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek