Starity

Szenteste kérték meg Mádai Vivien kezét

2014. január 03. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csak Dér Henit érte meglepetésként, hogy párja megkérte a kezét, most Mádai Vivien is csatlakozott hozzá. A műsorvezetőt szenteste jegyezte el kedvese.

hirdetés
Szenteste kérték meg Mádai Vivien kezét
Fotó: Facebook

Dér Heni nemrég Facebook-oldalán mesélte el, hogy eljegyezték, Mádai Vivien pedig a Hír24-nek mesélt erről a meglepő, ám csodálatos élményről. Párja szenteste sétálni hívta őt este, majd a séta közepette hirtelen letérdelt elé és feltette a nagy kérdést.

Nagyon meglepődtem, nem számítottam arra, hogy meg fogja kérni a kezem. Amikor szenteste elmentünk sétálni, letérdelt és feltette a nagy kérdést, amire én természetesen igent mondtam – kezdte boldogan, ám ahogy az kiderült, az időpontot még nem sikerült kitűzniük.

Vivien azt is elmesélte, hogy milyen furcsa módon találkozott vőlegényével: A mi találkozásunk szinte sorsszerű volt, ezért nem gondolom, hogy elhamarkodott lenne a lánykérés. A párom fogorvos, akivel a csopaki strandon ismerkedtünk meg, épp mellém terítette le a törölközőjét, azóta pedig elválaszthatatlanok vagyunk.

A műsorvezető annak ellenére, hogy 2012-ben vált el, hisz abban, hogy ez a házassága a sírig tart majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek