Starity

Szabó Zsófi Gabkával töltötte a szilvesztert

2014. január 04. 16:04   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi pár nappal szilveszter előtt utazott Svájcba barátnőjéhez, Gabkához, aki korábban hét évig volt heroinfüggő. Nemcsak a családtagokkal várta a 2014-es évet, de rajongóitól is elköszönt egy kis üzenetben.

hirdetés
Szabó Zsófi Gabkával töltötte a szilvesztert

Négy évvel ezelőtt többször is láthattuk Gabkát a tévében, hiszen a heroinfüggőségétől megszabadult lány akkoriban adta ki Apám szép volt – Egy heroinista vallomása című könyvét. A regény megrendítően mutatja be a lány kamaszéveit, a drogokkal való problémáit és az ehhez tartozó gyógyulást is. A könyv sokakat hatott meg, köztük Szabó Zsófit is.

A Bors információi szerint a két hölgy két évvel ezelőtt ismerkedett meg, ám kapcsolatukról nem kívántak nyilatkozni. A Jóban Rosszban Bettyje az ünnepekre a Svájcban élő Gabkához utazott. Természetesen Facebook-oldalára, de főképp az Instagrara posztolt képeket az utazásról.





Fotók: Instagram

Zsófi természetesen rajongói oldalán is elköszönt az óévtől: Nekem a felnőtté válásról szólt az elmúlt év. Voltam nagyon boldog és talán kicsit többször boldogtalan. Jövőre kívánom Nektek és magamnak is azt, hogy legyen kicsit kevesebb boldogtalanság és sok BOLDOGSÁG. Kellenek a pofonok, idén,jövőre, mindekor, hogy aztán méginkább értékelni tudjuk a boldogságot és ne lustuljon el a szeretetünk – írta, sőt, az adventről is említett pár sort.

Négy évvel ezelőtt édesapámmal az intenzíven töltöttük a karácsonyt. Azóta neki is mindennap ajándék és én is ezzel a tudattal szeretnék felkelni nap mint nap! Szeretem a családom, a barátaim, a kollégáim és Titeket is! [...] Az idei Advent nagyon sokat jelentett nekem. Az eddigi ”leghosszabb„ várakozás volt. A lehető legtöbb szeretettel a szívemben vártam a szentestèt – fejezte ki érzelmeit a mostanában kissé maga alatt lévő színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek