Starity

Joey Jordison nem lépett ki a Slipknotból

2014. január 04. 17:05   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Decemberben minden Maggotot sokként ért a hír, miszerint a Slipknot és dobosuk, Joey Jordison útjai különválnak.

hirdetés
Joey Jordison nem lépett ki a Slipknotból

A Slipknot még 2013 decemberében adott ki egy közleményt, miszerint dobosuk, Joey Jordison elhagyja az együttest. Az együttes tagjai egyelőre nem adtak magyarázatot arra, miért hozták ezt a szomorú döntést, a közleményben mindössze személyes okokra hivatkoztak.

Január elsején azonban Joey hivatalos Facebook-oldalán üzent a rajongóinak, és elmondta, hogy az együttest nem önszántából hagyta el.

„Az új évet azzal szeretném kezdeni, hogy véget vetek a Slipknotból való távozásom körüli pletykáknak. Azt szeretném, ha mindenki számára világossá válna, hogy NEM LÉPTEM KI A SLIPKNOTBÓL. Ez az együttes volt az életem az elmúlt tizennyolc évben, és sosem hagytam volna el sem a bandát, sem a rajongókat. A hír engem is legalább annyira sokkolt, mint titeket. Sok mindent szeretnék még mondani, de jelenleg a jövőbeli terveimre kell koncentrálnom. Szeretném megköszönni a támogatásotokat és a szereteteteket, és boldog új évet kívánni mindannyiótoknak!” – írja Joey a Facebookon.

Korábban már Corey Taylor, a Slipknot énekese is nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, igaz, nem mondott sokkal többet, mint ami már az együttes közleményében is szerepelt.

„Ez a dolog még mindig nagyon friss, és rengeteg minden van a háttérben, amit az emberek nem értenek, ezért nem szeretnék erről beszélni – mondta Corey. – Valóban különváltak útjaink, és amint lehet, beszélni fogunk a dolgokról, de egyelőre próbáljuk megvédeni őt, magunkat, és megbizonyosodni arról, hogy jól cselekszünk, mert ezt elvárjuk magunktól, és tudjuk, hogy a rajongók is ezt várják tőlünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek