Starity

A Pretty Little Liars sztárja is súlyos evészavarral küzdött

2014. január 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Troian a Seventeen magazinnak mesélt múltjáról, amiben elmondta, úgy érezte, muszáj tökéletesnek lennie a családja szemében, ami komoly önpusztító viselkedéshez vezetett.

hirdetés
A Pretty Little Liars sztárja is súlyos evészavarral küzdött

„Már gyerekként elkezdtem magam bántalmazni. Megtagadtam magamtól az ételt, vagy, hogy elmenjek a barátaimmal, erre alapozva, hogy aznap milyen jól teljesítettem az iskolában” – mesélte a magazinnak.

„Tinédzsernek lenni elég zavaros, mert úgymond, a saját utadat kell járnod. Nem tudtam mi a helyes, és mi a helytelen, úgyhogy létrehoztam magamnak ezt a bizarr 'fékek és ellensúlyok' rendszert, hogy felállítsák egy rendet a világomban. De ez visszafelé sült el. Ezzel akartam lenyűgözni anyukámat és apukámat, és mindenki számára tökéletes akartam lenni. Az járt a fejemben, ha valaha is kimutatnám a szüleim felé a szomorúságomat, a haragomat, vagy bármit ami velem történik, akkor kitagadnának engem. Rengeteg mindent magamba tartottam, ami önpusztító viselkedéssé vált.”

Troian azt is elismerte, hogy azért nem kért segítséget, mert azt hitte, az emberek nem barátkoznának vele, őszintesége miatt.

„Éreztem ezt a szomorúságot, és úgy gondoltam, ha az emberek tudnák, hogy valójában mi zajlik le bennem, akkor nem akarnának velem lógni. Így fenn tartottam a látszatot. Bebörtönözve éreztem magam az evészavar és az önbántalmazás miatt. Harcoltam vele.”

Miután barátai és családja tudomást szereztek arról, hogy min ment keresztül, Troian családja közbe avatkozott, majd ezután feltette magának a kérdést: „Mi az, amit igazán csinálni akarsz? Mi tenne boldoggá?”

Annak ellenére, hogy a nehéz időszakon túl van, Trioan elismerte, továbbra is 'folyamatos harcban' áll, mondván: „Néha úgy érzem magam, mint egy csaló. Nem olyan vagyok, mint a többi lány. Nem úgy öltözködöm, és nem tudom, hogy csináljam meg a hajam. Abban a pillanatban, hogy lejövök a színpadról, próbálok minél inkább 'én' lenni, amennyire csak lehetséges. Erősen kifestem magam a fekete szemceruzámmal, és felveszem a szakadt harisnyám. Az, hogy újra önmagamként öltözök, sokat segít.”

A színésznő sorozatbéli kollégái és barátai Twitteren keresztül osztották meg, hogy mennyire büszkék rá, amiért mindezt elmesélte.

„Wow, babám, inspirálsz engem @SleepintheGardn. A Seventeen magazinos interjúd csodálatos. Arról nem is beszélve, hogy milyen csodásan festesz a címlapon. Gratulálok” – írta Ashley Benson.

Lucy Hale, aki szintén evészavarral küzdött a múltban, szintén megosztotta, mennyire büszke barátnőjére. „Mindenki olvassa el @SleepintheGardn Seventeen magazinos interjúját. Egy nagyon inspiráló cikk! Büszke vagyok rá, amiért megnyílt!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek