Starity

Dalpremier: Lucy Hale – You Sound Good To Me

2014. január 07. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Lucy első dala közelgő debütáló albumáról, melyről egyelőre csak keveset tudunk, ám annyi biztos, hogy sok meglepetést fog tartogatni.

hirdetés
Dalpremier: Lucy Hale – You Sound Good To Me

A memphisi születésű színésznő tegnap jelentette meg első dalát bemutatkozó albumáról, mellyel az American Juniors tehetségkutató és az Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal című sikerfilm után ismét bebizonyította, hogy nemcsak a képernyőkön, de a zenei életben is helytáll. A You Sound Good To Me a Sirius XM rádióban debütált.

„Az új albumomra igazán, igazán, igazán büszke vagyok. Szándékosan hallgattam eddig vele kapcsolatban, mert azt akartam, hogy a zene magáért beszéljen. Az emberek vagy szeretni vagy utálni fogják. Úgy gondolom, amint meghallgatják, azt fogják gondolni, hogy: »Oké, ez a lány szereti, és komolyan gondolja azt, amit csinál.« Ez a lemez a büszkeségem és az örömöm – ez a kisbabám! Szétdolgoztam a hátsóm érte” – mondta a Pretty Little Liars sztárja egy tavaly nyári interjúban, aki azóta is tartja magát ahhoz, hogy nem nyilatkozik a korongról, de annyit még elárult, hogy Taylor Swift és Carrie Underwood zenei munkásságaiból merít ihletet.

A videoklip a napokban fog megjelenni, és állítólag több countrysztár is feltűnik benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek