Starity

Producere miatt omlott össze Ke$ha

2014. január 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha pénteken közzétette, hogy egy hónapig nem lesz elérhető, mert rehabilitációs központba vonul annak reményében, hogy megtanulja szeretni önmagát. Döntését önként hozta meg, mégpedig azért, mert az utóbbi időben egyre súlyosabb önértékelési és étkezési zavarokkal küzdött. Most viszont kiderült az is, hogy mi, vagyis inkább ki, okozta ezt a problémát a popsztár életében.

hirdetés
Producere miatt omlott össze Ke$ha
Fotó: Getty Images

Ke$hához közelálló források azt állítják, hogy a 26 éves énekesnő problémái nem másnak köszönhetőek, mint zenei producerének, Dr. Luke-nak, aki állandóan lekicsinylő szavakkal illette a lányt.

2012-ben egyik klipjének forgatásán Luke – aki olyan hírességekkel dolgozott együtt mint Miley Cyrus vagy Rihanna – a Tik Tok énekesnőjének azt mondta, hogy „úgy néz ki mint egy k***szott hűtőszekrény.

A dolog azonban korántsem új keletű: a producer – aki 18 évesen szerződtette Ke$hát – 2011-es Get Sleazy turnéját követően elkezdte szekálni azzal, hogy túlsúlyos és sokat eszik. Az énekesnő szívére vette a megjegyzéseket, de másoknak eltartott egy darabig, mire ez feltűnt. „Elrejtette az összes rossz dolgot azok elől, akik közel állnak hozzá. A barátai Hálaadás környékén kezdték észrevenni, hogy valami nincs rendben vele, és leültek vele beszélgetni arról, hogy forduljon segítségért. Szerencsére megfogadta a tanácsukat, és most megkapja azt a segítséget, amire szüksége van.

Ke$ha pénteken vonult be a Timberline Knolls kezelőközpontba, de mielőtt megtette volna, kiadott egy közleményt rajongóinak, hogy megnyugtassa őket, minden rendben lesz vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek