Starity

Selena barátai nem örülnek, hogy Bieber újra a képben van

2014. január 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét mennek a találgatások Jelenáék háza táján: vajon együtt vannak-e újra vagy csak barátok?

hirdetés
Selena barátai nem örülnek, hogy Bieber újra a képben van

Néhány nappal ezelőtt kaptak szárnyra a pletykák Justin Bieber és Selena Gomez közös fotója kapcsán, a 19 éves énekes ugyanis egy mindenkit összezavaró fotót posztolt Selenával az Instagramon. Ám egy közeli barát szerint még nem dőlt el, hogy a fiatalok újra együtt vannak-e vagy sem.

Amikor Selena bejelentette, hogy törli a Star Dance turnéja ausztráliai és indiai helyszíneit, ex-barátja azonnal felhívta, mert nagyon aggódott érte – állítja a Life & Style által megszólaltatott bennfentes. Justin meg akart róla győződni, hogy tényleg jól van-e. Nagyon sokat törődik Selenával.

Azonban azt még sem Bieber, sem az énekesnő nem tudja, hogy vajon újra egy párt alkotnak-e majd a közeljövőben. Azonban akármik is a tini bálvány indítékai, Selena közeli barátai nem túlzottan örültek a hírnek.

A barátai szó szerint lerohanták Selenát a »Mi a franc, Selena?« üzeneteikkel. Aki Selenát szereti, az utálja Justint. Az, hogy újra együtt lógnak, Selena számára egy jelentős visszaesés – mondta a forrás, aki hozzátette, hogy Selena barátai azért féltik a lányt, mivel volt kedvese a tavalyi évben több örömlánnyal is együtt töltött egy-egy éjszakát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek