Starity

Ian és Nina között még mindig működik a kémia

2014. január 09. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárjai hiába szakítottak, a közönség szemében akkor is ők a legjobb páros a televíziók képernyőjén.

hirdetés
Ian és Nina között még mindig működik a kémia

Tegnap került megrendezésre a 40. People's Choice Awards. A show igazi sztárparádé volt, és bővelkedett emlékezetes momentumokban. A Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder két díjat is hazavihetett, és szakítás ide vagy oda, ő és Nina Dobrev vihették el a legjobb párosnak járó díjat is, olyan sztárpárok elől, mint Patrick Dempsey és Ellen Pompeo, vagy Jennifer Morrison és Colin O'Donoghue.

A páros egy igazán vicces és aranyos beszéddel készült a díjátvételre, amiben ugyan megerősítették szakításukat a nagyközönség előtt, de meg is nyugtatták a rajongókat, hogy ez nem fog fennakadást okozni a közös jelenetekben a jövőben. Nina Dobrev és Ian Somerhalder között még mindig működik a kémia, és nem csak a sorozatban.

„Elkezdtünk járni a sorozatban. Majd elkezdtünk randizni a való életben is. Aztán szakítottunk a való életben. A legjobb az egészben, hogy ez nem furcsa” – mondták el egymás mondandóját befejezve, majd a színész még egy puszit is lenyomott Nina arcára.

A sorozat sztárjai valóban igazi profiként kezelik a helyzetet és úgy tűnik, hogy valóban barátsággá tudták alakítani az érzelmeiket. Nina Dobrev egyébként ma ünnepli 25. születésnapját, és ez már nem az első év, hogy a színésznő egy People's Choice-díjjal ünnepelheti meg az alkalmat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek