Starity

Vanessa Hudgens: „Nem akarok ugyanolyan szerepeket játszani”

2014. január 09. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa lett a Flare legújabb számának címlaplánya, ez alakalomból pedig interjút is készített vele a magazin egyik riportere.

hirdetés
Vanessa Hudgens: „Nem akarok ugyanolyan szerepeket játszani”
Fotó: David Roemer/Flare

A Diseny-csillagból igazi nővé érett színésznő karrierje szárnyal, hiszen nem csak színésznőként kap egyre több lehetőséget, hogy bizonyítsa tehetségét, hanem a modellkedés világában is számos alkalommal mutathatja meg rátermettségét.

Néhány napja derült ki, hogy Vanessa lett a híres ruhamárka, a Bongo legújabb arca, nemrégiben pedig a Flare magazin kérte fel a 2014-es februári szám címlaplányának, amire természetesen igent mondott és már napvilágot láttak a David Roemer által készített fotók is, melyeken Nessa egy igazi vérbeli '90-es évekbeli Upper East Side-i hölgyként pózol.

A fotósorozat mellett természetesen egy hosszú beszélgetésre is sort kerítettek, melynek során a 25 éves szépség beszélt rajongóiról, akik vele együtt nőnek fel és, hogy egyre jobban elismerik munkásságát, legújabb meglepő szerepeiről, hogy változatosságra törekszik és nem vállalja el az ugyanarra a sémára épülő karaktereket, és arról is, hogy egyáltalán nem fél a változástól, ráadásul Spring Breakers-beli kollegáját, James Francót és a Gimme Shelter rendezőjét, Ron Krausst is megkereste a lap.

„Fogalmam sincs, hogy honnan jött ez, de már fiatal korom óta nagyon izgatott az átalakulások ötlete” – kezdte az igaz történeten alapuló Gimme Shelter kapcsán, majd így folytatta: „Ez volt az első hiteles lépés a felnőttlétembe. A menedzserem és az ügynököm is azt mondta nekem erről a projektről, hogy nem tudják milyen is lenne, de én küldtem egy e-mailt Ronnak, amiben leírtam, hogy én mennyire is akarom ezt a szerepet.”

Vanessa arról is mesélt, milyen volt, amikor két hétre beköltözött egy hajléktalan szállóba és személyesen is találkozhatott az igazi Apple-lel, aki a dráma főszereplőjét ihlette. „Mindenki elég visszafogott volt. Én voltam az egyetlen, aki kíváncsiskodott az életükről.”

„Késő este is forgattunk New Jersey utcáin, ahol sok bandaharc és lövöldözés történik. A helikopterek a fejed felett repkednek, és ez egy nagyon veszélyes környék, de Vanessa egy szót se szólt emiatt, mindig a szerepében maradt. Apple-lé vált és jópár hónapig a karakterként élt és egyszer sem láttam Vanessát az egész idő alatt, amíg dolgoztam vele” – osztotta meg Krauss, aki csak elismerő szavakat tudott mondani kolleganőjéről, aki maga is úgy nyilatkozott, hogy teljesen beleélte magát a szerepbe.

„Nem igazán tudom, hogy ki is voltam akkor – Vanessa eltűnt. Amikor hazaértem, mindig totál katasztrófa voltam. A legjobb barátnőm még mindig nagyon aggódik, amikor visszagondol arra a napra, mert egyszerűen káosz voltam. Nem igazán éreztem magam kényelmesen társasági eseményeken és az önbecsülésem is nagyon alacsony volt, mivel alig volt hajam és egy csomó felesleg is volt rajtam, szóval egyáltalán nem éreztem magam vonzónak, ráadásul szingli is voltam” – árulta el őszintén.

Természetesen a sokakat megbotránkoztató Spring Breakers sem maradhatott el szó nélkül, és a Harmony Korine-nal való munkáról annyit mondott, hogy sosem lehet tudni nála, mi is lesz. „Voltak pillanatok, amikor nem voltam biztos abban, hogyan is fog végül kinézni a dolog, mivel senki sem látta úgy a projektet, ahogyan ő. Az egész arról szólt, hogy bízzunk benne és tudjuk, hogy valami igazán érdekeset, művészit és erőteljeset fog készíteni.”

„Vanessa és Ashley [Benson] olyanok, akik csak úgy hanyatt-homlok ugranak a dolgokba. Két karakter, akik hosszú ideig bizonyos szabályok szerint éltek és egyszerűen nem akarnak többé ezek szerint élni, és egyáltalán nem aggódnak a következmények miatt” – mesélte James Franco.

A munka mellett azonban egy kicsit másfelé is terelődött a szó, hiszen a februári szám lévén szóba került a Valentin-nap, az ünnep hallatán pedig Vanessa rögtön kivirult: „Egy kellemes vacsorát, vagy egy izgalmas vacsora-kalandot várok el, finom koktélok, borok és csokoládé társaságában, meg virágokkal. Ez az a nap, amikor ki kell törnie belőled a szerelemnek.”

Fotók: David Roemer/Flare

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek