Starity

Kondákor Zsófi visszatér a Jóban Rosszbanba

2014. január 12. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Barátok közttől ugyan búcsúzik egy szereplő, mégpedig Berényi Claudia, a TV2 kórházsorozatában újra feltűnik majd Horváth Veronika.

hirdetés
Kondákor Zsófi visszatér a Jóban Rosszbanba
Fotó: TV2

Kondákor Zsófi februárban búcsúzott a Jóban Rosszbantól, mikor öt hónapos terhes volt, júniusban pedig megszületett kislánya, Katja, akinek az édesapja a sorozat Kalem József doktora. A nézők tavaly májusban láthatták Veronkát utoljára a képernyőn, amikor Lux Endre fogságban tartotta őt. A készítők direkt úgy írták ki a színésznőt, hogy visszatérhessen, hiszen nem tudták, Zsófi akar-e még a szülés után játszani a sorozatnál.

Nemrég Liptai Claudia karaktere, Zámori Alexa kavarta fel Pongrácz doktor és a többiek életét, most pedig valószínűleg Veronkán a sor. Kondákor Zsófi még nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta, azonban az anyaságról szívesen beszélt a Blikknek.

Szuper az anyaság! Ennél csodálatosabb dolog egy nő számára nem létezik. Katja nem egy sírós kislány. Jól alszik, és remek étvágya van. Nagyon nyugodt kisbaba. Semmi gond nincs vele” – mesélte kislányáról.

Azonban ha Zsófi visszatér a sorozathoz, akkor a pénz is a fő okok egyike lesz, hiszen nem élhetnek el mindnyájan Sorel fizetéséből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek