Starity

Catherine Zeta-Jones nem lesz jelen a díjátadón

2014. január 13. 00:12   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő nem lesz jelen a jelenleg is zajló Golden Globe-díj-átadón, ugyanis inkább szüleivel és gyermekeivel együtt nézi a műsort.

hirdetés
Catherine Zeta-Jones nem lesz jelen a díjátadón

Michael Douglas ezúttal nem kedvesével, a gyönyörű Catherine Zeta-Jonesszal fog megjelenni a Golden Globe-díj-átadón.

„Catherine inkább a tévében fog engem nézni a családdal együtt” – kommentálta Michael, aki jelölve lett a Túl a csillogáson című filmben nyújtott alakításért. Arra a kérdésre, miszerint újból bajok lennének a házasságában, csak ennyit válaszolt: „Nem-nem. Minden rendben van.”

A két színész 2000-ben házasodott össze egymással a manhattani Plaza Hotelben, ám 2013 augusztusában különköltöztek egymástól. Michael legutóbbi, szeptemberben megnyert Emmy-díja örömét sem oszthatta meg Catherine-nel, hiszen a színésznő akkor sem kísérte el férjét, ám állításuk szerint kiegyensúlyozott házasságban élnek együtt.

A két színész már a válást fontolgatta, amikor is ősszel kibékültek, s a karácsonyt és az újévet már közösen töltötte a család New Yorkban, valamint Kanadában.

A 69 éves Michael és a 43 éves neje közötti válás már rengetegszer felvetődött, s bár maga Michael is bevallotta, hogy ők is elgondolkoztak már a különváláson, nem válaszották a könnyebbik utat: inkább rendbe tették házasságukat.

Nem mondom, hogy mindig minden könnyen megy, de ez az élet. Néha az embernek egy kis szünetet kell tartania ahhoz, hogy értékelni tudja azt, amije van. Szünetet tartottunk Catherine-nel, de ez nem azt jelenti, hogy szakítottunk. Nagyon szeretem a feleségem és a gyerekeim, mindent megteszek érte, hogy rendben legyenek a dolgaink.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek