Starity

VV6: beköltöztek az első villalakók

2014. január 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág hatodik szériája számtalan újdonságot és meglepetést tartogat. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy már az első adás alkalmával, azaz január 12-én, 19.00-kor beköltözött az első hat lakó.

hirdetés
VV6: beköltöztek az első villalakók
Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

A ValóVilág történetében először máris az első lakók beköltözésével nyitott az RTLII-n jelentkező valóságshow hatodik szériája. A Villa első lakói ugyanis rögtön, már az első adásban birtokba vették új „otthonukat”.

Vasárnap három lány és három fiú lépte át a villa kapuját és kezdte el mindennapjait a Villa falain belül. Alexa (21), Aurelio (22), Charlotte (26), Simon (26), Zsolt (21) és Iza (20) az a hat fiatal, akiknek beköltözését, majd villabéli életét január 12-e óta a nézők is nyomon követhetik az RTLII-n.

A VVapp segítségével szavazhatunk kedvenceinkre, a jelenlegi állás szerint a hat lakó közül a csodabogár „Káosz professzor”, azaz Kató Simon a legszimpatikusabb a nézőknek, őt követi Zsolt, aki haragban vált el barátnőjétől a beköltözést megelőzően.

Ma este újabb lakó, Józsi érkezik meg új otthonába, aki kiiratkozott a 12. osztályból, hogy helyette inkább gyúrni járjon.



Aurelio, Alexa, Charlotte, Simon és Zsolt a beköltözés napján — Fotó: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek