Starity

Kevin Bacon és Kyra Sedgwick lánya bemutatkozott

2014. január 13. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sosie Bacon bemutatkozott a nagyvilágnak és a filmes szakmának is: idén ő volt Miss Golden Globe, ezzel pedig nagy valószínűséggel sok ajtó megnyílik színészkarrierje előtt.

hirdetés
Kevin Bacon és Kyra Sedgwick lánya bemutatkozott

A Golden Globe-díj-átadókon immáron hagyomány, hogy minden évben egy-egy sztár gyermekét kinevezik Miss vagy Mr Golden Globe-nak, ezzel is kicsit jobban megismertetve őket a szakma nagyjai előtt.

A cím egyfajta megtiszteltetés, amelyről minden évben a Hollywood Foreign Press Association dönt – Sosie-nak tavaly novemberben ítélték oda az idei címet. A lány egyébként nem először vetette meg a lábát a Globe vörös szőnyegén: szüleivel évek óta együtt jár az eseményre, ám a reflektorfény csak most vetült rá igazán.

A 2014-es Miss Golden Globe feladata sem volt más, mint az elmúlt években eme címet viselőknek: Sosie segített a díjátadásban, és a színpadon volt a díjazottak beszéde alatt, valamint ő volt az arca az idei gálának.

A Mr és Miss Golden Globe-hagyomány 1963-ban kezdődött az akkor 26 éves Eva Sixszel és a 30 éves Donna Douglasszal. Végigfutva a listát megakadhat a szemünk néhány ma is tündöklő csillagon, mint például az 1975-ben a címet viselő Melanie Griffithszen vagy az 1996-os Freddie Prinze Jr.-on. Tavaly Clint Eastwood lánya és Michael J. Fox fia birtokolták a Mr és Miss Golden Globe címeket.

Sosie Bacon Kyra Sedgwick és Kevin Bacon lánya, s habár két színészlegenda gyermeke, eddig éppen hogy csak kacsingatott a filmek világa felé: 2005-ben tánt fel először a filmvásznon édesapja rendezésében a Loverboy című filmben, majd pedig 2009-ben, négy rész erejéig édesanyja sorozatában, A főnökben alakította Brenda problémás unokahúgát. Idén pedig úgy tűnik, hogy megjött a kedve a színészethez, hiszen az Off Season című thrillerben debütál hamarosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek