Starity

Kezdd sportosan az újévet az F&F-fel

2014. január 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elmenni edzeni nem mindig a legcsalogatóbb dolog, de sok mindent tehetünk azért, hogy az újévi fogadalmunkat egy kicsit megkönnyítsük. Kezdjük ott, hogy összeállítunk egy jó kis szettet.

hirdetés
Kezdd sportosan az újévet az F&F-fel
Fotó: F&F

Úgy tűnhet, hogy a ruházat a legkevésbé fontos tényező az edzésnél, de az, ha a tréningruhánkban kényelmesen és jól érezzük magunkat, már maga is lehet egy motiváló erő.

Élénk, energizáló színeket viselj, ami nemcsak trendi, de a kedved is jobb lesz tőle.

Egy ilyen szetthez válaszd az F&F Active neonszínű felsőjét, fekete sportcipőjét, aminek pink talprésze nemcsak szép, de könnyű és kényelmes is, ami a sportoláshoz elengedhetetlen. Az alsóneműkre is figyelj és viselj a külön erre a célra kialakított sportmelltartót és alsórészt.

Nézd meg és töltsd le az F&F ingyenes online fitness magazinját, aminek a segítségével 30 nap alatt fitt lehetsz. A programot Shahzad Ali személyi edző alakította ki az F&F-nek.

Shahzad Ali több mint tízéves tapasztalattal rendelkező profi edző. Ezt az edzéstervet a gyakorlatok és a helyes táplálkozás kombinációjával készítette, hogy egészségesebb és fittebb lehess.


Shahzad Ali — Fotó: F&F

Shahzad hiszi, hogy az edzés egy vidám és mindenki számára elérhető időtöltés, melyet beilleszthetsz a napi rutinba. Kattints a heti edzéstervért és a táplálkozási tanácsért az F&F hivatalos oldalára!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ruha edzés sport F&F
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek