Starity

A Sleepy Hollow sztárja lenyúlná a show kellékeit

2014. január 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Mison a Sleepy Hollow észbontó fináléjáról beszélt, valamint arról, hogy beleszeretett karaktere öltözékébe, legszívesebben hazavinné azokat magával.

hirdetés
A Sleepy Hollow sztárja lenyúlná a show kellékeit

A Sleepy Hollow továbbra is a képernyő elé szögeti a nézőket, akik végre megkapták az egy hónapos szünet után a heti adagjukat: január 13-án került adásba az utolsó előtti epizód, huszadikán pedig egy duplaepizódos évadfináléval zár a sorozat.

A FOX411-nak Tom Mison mesélt arról, mi is van még a tarsolyukban.

– Izgatott vagy az évadfinálé kapcsán?

– Amikor megkaptam a forgatókönyvet... hű, az egész olyan, mint egy jelenés, minden a tegnapi epizóddal kezdődik, a démoni megszállásokkal, és tovább épül a kétórás fináléban. Egy hatalmas, intenzív – egy tökéletes lezárás.

– Leszólítanak az emberek az utcán?

– Nem. Talán mert ha leveszem a parókám, senki sem tudja, ki vagyok. Legközelebb majd parókában fogok sétálni egyet.

– És a kabáttal!

– És a kabáttal! Megtartom, imádom.

– Nos, Ichabod továbbra is ragaszkodik a kabátjához, mit gondolsz a ruhatáráról?

– Érdekes, hogy az emberek ennyi időt szentelnek arra, hogy erről beszéljenek. Máris egy ikonikus képet festenek, amely megragadja a figyelmüket, és igazából ez meg sem lep, hiszen a tévében nem gyakran látsz olyat, hogy valaki több héten keresztül ugyanabban a ruhában mászkál. Tetszik, és lenyúlnám őket. Akkor is, ha piszkosak.

– Mi a legkedvesebb online kommented?

– Fenn vagyok a Twitteren, és jó látni, hogy minden egyes héten tele vagyok üzenetekkel, általában kedves dolgokat írnak. De azt is megkapom, hogy nem vagyok olyan jóképű a valóságban, mint a Sleepy Hollow-ban, szóval hajrá!

– Mit tartogat a második évad?

– Szeretnék még több kardvívást, szeretném megtartani a kabátom, de minden tovább fog épülni, mindaz a briliáns dolog, amivel találkoztunk az első szezonban, épül tovább és tovább.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek