Starity

Megjelent Jennifer Nettles első szólólemeze, a That Girl

2014. január 14. 18:06   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiadta első önálló lemezét Jennifer Nettles, a Sugarland zenekar énekesnője. A lemez január 14-én került a boltok polcaira.

hirdetés
Megjelent Jennifer Nettles első szólólemeze, a That Girl

A Sugarland 2010-ben megjelent The Incredible Machine című albuma, valamint három év kihagyás és egy gyermekszülés után önálló lemezzel jelentkezett Jennifer Nettles country-énekesnő. Az albumot a Mercury Nashville kiadó jelentette meg és 11 új dalt tartalmaz.

Az albumon olyan társszerzők működtek közre, mint Butch Walker, Richard Marx és Sara Bareilles. Az album producere Rock Robin volt, kinek malibui studiójában készültek a lemez felvételei.

A USA Today és az Oakland Press kritikusai 3-3 csillaggal értékelték az albumot a lehetséges 4 csillagból és egyhangúan dicsérték Jennifer „lélegzetelállító” hangját. Az első single az album címadó dala is egyben, a That Girl, mely augusztusban került bemutatásra, ezt követte a dal kisfilmje, mely októberben került fel az énekesnő VEVO-csatornájára.

Jennifer Nettles – That Girl (Official Video)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek