Starity

Februárban érkezik Tuomas Holopainen kislemeze

2014. január 15. 20:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn szimfonikus metalt játszó Nightwish együttes frontembere, dalszerzője és egyben billentyűse novemberben jelentette be, hogy a Nightwish mellett szólóprojektbe kezd.

hirdetés
Februárban érkezik Tuomas Holopainen kislemeze

Tavaly novemberében röppent fel a hir, hogy Finnország legnépszerűbb metalbandájának frontembere szólóprojektbe kezd. A zenészt Don Rosa regénye, a The Life And Times Of Scrooge McDuck ihlette. A Nuclear Blast gondozásában pedig április 11-én fog megjelenni a Music Inspired By The Life And Times Of Scrooge névre keresztelt albuma.

Most viszont a Nightwish együttes Facebook-oldalán jelentette be, hogy február 7-én érkezik első kislemeze, amely a A Lifetime Of Adventure nevet kapta, és videoklipet is fog forgatni.

Tuomas azt is elárulta, hogy a kislemezen és az albumon is egyaránt nem más, mint párja, Johanna Kurkela fog énekelni, a videoklipet pedig Ville Lipiäinen fogja rendezni, aki nevéhez egyben a Nightwish tavaly novemberben megjelent Showtime, Storytime cimű DVD-je is fűződik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek