Starity

Sötét titkokat rejthet Justin Bieber elkobzott telefonja

2014. január 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber telefonját kedden kobozta el a rendőrség calabasasi házának átkutatásakor, az énekes pedig attól retteg, hogy a telefonon található tartalom kiszivárog.

hirdetés
Sötét titkokat rejthet Justin Bieber elkobzott telefonja

Amikor azt hinnénk, Justin Bieber már nem tud nagyobb botrányt kavarni, mindig előáll valami hajmeresztő akcióval. A rendőrség kedden járt a kanadai tinisztár házában, ahol mindjárt le is tartóztatták egyik barátját kokainbirtoklás vádjával. A hatóság Justin telefonját is magával vitte, hogy bizonyítékokat gyűjtsön.

Az énekes azonban nem is amiatt aggódik, hogy az SMS-ei rács mögé juttathatják, annál inkább a telefonjának tartalmán, ami igen kompromittáló lehet több hírességre nézve. Őmaga ugyanis előrelátóan letiltotta a fotózás lehetőségét az általa rendezett bulikon, ám ő sorra gyártotta a mások számára kínos felvételeket a saját mobilján.

A hírek szerint a telefonon többek között meztelen nőkről és férfiakról készült képek, drogozós videók és egy melegcsók is helyet kapott, így érthető, hogy Justin miért aggódik annyira, hogy a felvételek esetleg felkerülnek az internetre.

A rendőrség szóvivője, David Thompson hadnagy közölte, hogy csak a tojásdobálással kapcsolatos anyagra kíváncsiak, minden egyéb biztonságban van a hatóságok kezei között, így Justin egyetlen problémája továbbra is a vandalizmus vádja maradhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek