Starity

Kristen új filmje a Sundance-en debütált

2014. január 18. 17:05   |   Szerző: LadyHady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este fél kilenckor debütált Peter Sattler új filmje, a Camp X-Ray Kristen Stewart főszereplésével.

hirdetés
Kristen új filmje a Sundance-en debütált

A 23 éves színésznő kollégáival, Tara Holttal, John Carroll Lynchcsel, Peyman Moaadival, Lane Garrisonnal, Ser'Darius Blainnel, Joseph Julian Soriával és a rendezővel, Peter Sattlerrel lépett a vörös szőnyegre átlagos öltözékben január 17-én az Eccles Center mozinál, hogy reklámozza legújabb filmjét, a Camp X-Rayt, amely a U.S Dramatic Competition kategóriában debütált.

„Nagyon ideges voltam, amikor elkezdtünk dolgozni a filmen, mert nem hittem, hogy az emberek elhinnék vagy egyáltalán gondolnák, hogy tudok kemény is lenni abban az egyenruhában” – nyilatkozta Kristen az MTV News riporterének.

Az Alkonyat Bellájának idén sikeresebb éve lesz, mint valaha, ugyanis a napokban erősítették meg, miszerint elvállalt egy nagy költségvetésű filmet, ahol Jennifer Lawrence pasijával szerepel majd, áprilisban megkezdődnek az American Ultra forgatásai Jesse Eisenberggel, a Chanel és a Balenciaga reklámarca, a Cannes-i Filmfesztiválra várható Juliette Binoche-sal és a Chloe Moretzcel közös filmje, a Sils Maria és egy kisebb szerepben is láthatjuk az Anesthesia című drámában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek