Starity

Laura Osnes leteszi az üvegcipőt

2014. január 18. 17:05   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Laura Osnes még 2007-ben kezdett el a Broadway színpadán játszani, mikor megkapta a Grease női főszerepét. Azóta számtalan főszerepet tudhat már maga mögött, jelenleg a Hamupipőke musicalben lép színpadra a címszerepben, de már nem sokáig.

hirdetés
Laura Osnes leteszi az üvegcipőt

A musicalt 2013. március 3-án mutatták be, azóta is teltház előtt játsszák, a siker töretlen. Laura azonban nemrég bejelentette, hogy 2014. január 26-án lesz az utolsó előadás, amiben ő szerepel.

A helyét egyébként Carly Rae Jepsen veszi át, aki meg is osztott kettejükről egy képet a Twitteren, ezzel a szöveggel: „Ez a tök tényleg átváltozik hintóvá, @Lauraosnes? #cinderellabway #cinderellabway”

Osnes pedig egy nagyon kedves választ írt neki: „IGEN!! A kalapod pedig fejdísszé!”

A herceget Santino Fontana játssza továbbra is, akinek hangja ismerős lehet a Jégvarázs című animációs meséből. Laura pedig, ha minden igaz, máris szerepet kapott egy készülő musicalben, szóval nem tűnik el a Broadway-színpadról!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek