Starity

Shakirát megbüntették a csípőrázása miatt

2010. augusztus 26. 13:01   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira komoly pénzbüntetést kapott, amiért Barcelona egy műemlék-szőkőkútjában, a Pla de Palauban fürdőzött a rajongókkal. A hatóság azt sem értékelte, hogy bukósisak nélkül száguldozott motorjával egy videó kedvéért.

hirdetés
Shakirát megbüntették a csípőrázása miatt

Shakira bárhol is van, nagy feltűnést kelt, hisz tehetséges és népszerű énekesnő. Legutóbbi klipforgatásán is nagy volt a felhajtás, hisz a stáb úgy dönött, hogy Barcelonában készítenek videót a Loca című dalhoz, ahol persze nagy feltűnést keltettek. A rajongók végigkövették a klip készítését, és amikor annak forgatása befejeződött, együtt jártak örömtáncot a vízben. Shakira bekapcsolta a magnóját, majd a Waka waka című számra táncba kezdett rajongóival,  és fotózkodott is velük.

Pillanatok alatt fieszta alakult ki, mindenki élvezte az előadást, az autogarmvadászoknak sem volt nehéz dolguk, hiszen mindenki kapott aláírást. A barcelonai hatóságoknak viszont ez nagyon nem tetszett,  mivel a szégyentelen csípőrázás a város egyik történelmi szökőkútjában zajlott, és erre nem volt forgatási engedélyük sem. De nem ez volt az egyetlen rossz pont, ugyanis az énekesnő száguldott egy motoron, de bukósisakot nem vett fel. A városvezetők nem kivételeztek a sztárral, és szabálysértés, valamint műemlékrongálás miatt súlyos pénzbüntetést szabtak ki a stábra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek