Starity

Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje

2014. január 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég jelentették be, hogy a Pretty Little Liars című sorozat január 26-án érkezik az RTL II-re Hazug csajok társasága címmel, viszont időközben az RTL tagság meggondolta magát, és a sorozat helyett a ValóVilágot fogják adni.

hirdetés
Elmarad a Pretty Little Liars magyar premierje
Fotó: Andrew Eccles/ABC Family

2012 novemberében jelentették be, hogy a Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale és Shay Mitchell főszereplésével készült sorozatot, a Pretty Little Liarst elkezdték szinkronizálni. Nemrég kiderült, hogy az RTL II fogja sugározni Hazug csajok társasága címmel, a magyar premier dátuma pedig 2014. január 26. – legalábbis ez lett volna.

Az RTL tagság időközben megváltoztatta a műsorrendjét, így a Hazug csajok társasága helyett az országszerte ismert valóságshow-t, a ValóVilágot fogják sugározni.

A műsorváltozás fő oka roppant egyszerű: az RTL és a TV2 közti közismert rivalizálás. A Nagy Duett harmadik évadát a SuperTV2 helyett a TV2-n fogják adni vasárnaponként, 20:00 és 22:45 között, mely előreláthatólag sok nézőt fog a televízió elé ültetni. Mivel a Pretty Little Liars ebben az idősávban ment volna, így az RTL levette a műsorról, nehogy a vadiúj sorozatuk rosszul teljesítsen a TV2 variálása miatt.

A Pretty Little Liars helyett a ValóVilág hatodik szezonja fog menni, remélve, hogy ezzel az RTL II megtartja a nézőszámot. Egyelőre ismeretlen, hogy a Pretty Little Liars mikor kerül adásba, de az biztos, hogy az elkövetkezendő hónapban még nem láthatjuk a hazai képernyőkön kedvenc hazudozóinkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek