Starity

Szombaton startol a Liv & Maddie

2014. január 20. 18:06   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemsokára a magyar közönség is belepillanthat a Disney új sorozatába, mely január 25-én érkezik a csatornára.

hirdetés
Szombaton startol a Liv & Maddie

A Disney szinte minden évben új sorozattal lepi meg a lelkes a közönséget – január 25-én, szombaton 10 óra 30 perckor megérkezik a csatornára az új szerzemény is.

A sorozat egy nem éppen átlagos ikerpár életét mutatja be, akiknek két fiútestvérrel, nem szokványos szülőkkel és egymással szemben kell túlélni mindennapjaikat. Liv Rooney hazaérkezik, az elmúlt négy hónapban nemzetközi karrierjét építgette, míg testvére, Maddie kiváló eredményekkel büszkélkedik a sportokban és a fiúknál is.

A főszereplő ikerpár szerepébe Dove Cameron bújik, a két testvért Joey Bragg és Tenzing Norgay Tranior alakítják, a családfő szerepét Benjamin King tölti be, míg az anyát Kali Rocha formálja meg.

Érdekesség, hogy Dove Cameron karrierje igen csak beindult miután megkapta a főszerepet a sorozatban, ugyanis múlt héten jelent meg legújabb filmje, a Cloud 9, ezenkívül idén jelenik meg a Barely Lethal is, melyben Jessica Alba és Heilee Steinfeld is feltűnnek. 2015-ben ismét főszerepben tündökölhet egy akció-komédiában a Descendentsben, Mel szerepében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek