Starity

Selena Gomez új filmje, a Rudderless hamarosan érkezik

2014. január 23. 18:06   |   Szerző: Kyrus99

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal tehetség felől mostanában nem sűrűn hallottunk. Ideje nagy részét pihenéssel és a családjával töltötte, ám a rövidke kihagyás után újult erővel máris a stúdiók felé vette az irányt: ezúttal Selenát egy zenés drámában láthatjuk.

hirdetés
Selena Gomez új filmje, a Rudderless hamarosan érkezik
Fotó: Teen Vogue

Selena egy kis relaxáció után ismét nagy munkába kezdett, ugyanis nemsokára egy vadonatúj zenés drámában láthatjuk viszont a mozikban.

A film szerint egy édesapának, Samnek tragikus körülmények között meghal a fia. Az apa, miközben pakol ki fia szobájából, talál egy dobozt telis-tele demofelvételekkel, CD-kkel, dalszövegekkel és ekkor többen rá fia tehetségére, és önmarcangolásba kezd, amiért nem ismerte fel előbb különleges adottságait. Sam meghallgatja fia műveit, majd elviszi egy bárba, ahol elkezdik játszani a tehetséges ifjú dalait. Mivel a dalok nagy népszerűségnek örvendenek, ezért megalakul egy banda a fiú emlékére, ami nemcsak Sam életét változtatja meg, hanem a banda tagjaiét is.

Selena egy Kate nevű lányt alakít, aki a már fent említett zenekar tagja, így a drámában persze ő is megcsillogtatja majd énektudását. A szereplőgárdához csatlakozott nem utolsósorban még William H. Macy, Billy Crudup, Felicity Huffman, Jamie Chung és Zoe Graham is.

A filmet várhatóan a 2014-es Sundance Filmfesztiválon mutatják majd be, a minap viszont elkészültek az első portréfotók a szereplőkről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek