Starity

Márciusban jön a The Pretty Reckless új albuma

2014. január 21. 18:06   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban jelenik meg a The Pretty Reckless harmadik nagylemeze, a Going to Hell.

hirdetés
Márciusban jön a The Pretty Reckless új albuma

A The Pretty Reckless harmadik nagylemezének megjelenése már csúszik egy ideje (többek között azért, mert 2012-ben a Sandy hurrikán okozta károk miatt minden addig elkészült anyaguk elveszett), de úgy tűnik, az együttes rajongóinak már nem kell sokáig várnia: március 18-án érkezik az együttes új albuma, a Going to Hell.

A lemezről már több dal is nyilvánosságra került, valamint egy videó is megjelent az első kislemezhez, a szintén Going to Hell címet viselő dalhoz. Nemrég pedig a rajongók is részt vehettek a Heaven Knows című szám dalszöveges videójának elkészítésében (az együttes énekesnője, Taylor Momsen elárulta, hogy a dalhoz már készül a videó is).

A mai napon a The Pretty Reckless hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az album megjelenésének pontos dátumát, illetve a dallistát – egy limitált kiadású, bővített változat is kapható lesz két akusztikus bónuszdallal. Az album már előrendelhető az együttes honlapján.

Dallista:

1. Follow Me Down
2. Going to Hell
3. Heaven Knows
4. House on a Hill
5. Sweet Things
6. Dear Sister
7. Absolution
8. Blame Me
9. Burn
10. Why'd You Bring a Shotgun to the Party
11. Fucked Up World
12. Waiting for a Friend

+13. Going To Hell (akusztikus)
+14. Sweet Things (akusztikus)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek