Starity

Folytatás készül a Jack Ryanből?

2014. január 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Pine szívesen visszatérne Jack Ryan szerepébe egy újabb epizód erejéig.

hirdetés
Folytatás készül a Jack Ryanből?

Jack Ryan ismét visszatért, hogy megmentse a világot: Chris Pine Jack Ryanja fiatal, hősies, magasan képzett és intelligens, és olyan egyedi cél vezérli, amely elkülöníti őt James Bondtól vagy Jason Bourne-tól. A napokban a mozikba került Árnyékügynök népszerűsítése jelenleg is tart: Chris Pine, Keira Knightley és Kenneth Branagh a londoni premier után a Paramount sajtókonferenciáján vettek részt, ahol a főszereplő elárulta: az Árnyékügynök csak a kezdet.

Pine természetesen már nem idegen a folytatásos mozifilmekben, Kirk kapitány után Jack Ryan szerepébe is visszatérhet. Ugyan a folytatás hírét nem erősítette meg, hiszen erről még korai beszélni, készen állna arra, hogy az ügynök bőrébe bújjon.

„Reméljük, hogy minél több ember nézi meg az első filmet. Szeretnék még egyet. A kémfilmek korszakát éljük, és most, a politika és kémek moralitását tekintve termékeny talajt kaptunk a lábunk alá. Van miből történetet kidolgoznunk [egy folytatáshoz.]”

A Jack Ryan: Árnyékügynök hazánkban január 16-ától látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek