Starity

Chenoa bevadult, és videoklipet is forgatott

2014. január 24. 17:05   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chenoa, mint ismeretes, idén az Avon nagykövete, így teendői közé a márkával való együttműködés is bekerült. Vad külsőt varázsoltak neki a promóció kedvéért, nem sokkal korábban azonban leforgatta új zenei videoklipjeit is.

hirdetés
Chenoa bevadult, és videoklipet is forgatott

Chenoának a 2014-es esztendő már most nagyon mozgalmasan telik. Nem sokkal ezelőtt látott napvilágot a hír, mely szerint ő lett az Avon Spanyolország idei nagykövete. Ezzel párhuzamosan természetesen új feladatok is hárultak rá, melyeknek eleget téve különböző promóciós akciókban vállal szerepet. A minap látott napvilágot egy rejtélyes „Így készült” kisfilm, amelyben az énekeső igencsak meglepő módon, tőle meglehetősen szokatlan külsővel tűnik fel. Extrém, vad sminket kapott, ami már most kíváncsivá tette rajongóit: vajon mi sül majd ki ebből a drasztikus átalakulásból?! Mindenre választ január 23-ára ígérnek a kozmetikum reklámszakemberei.

A másik újdonság, hogy Laura nemrég két új videoklipet is leforgatott következő kislemezes dalaihoz, mivel végül mind az angol (Humanized), mind a spanyol (Júrame) verzió elkészítése mellett döntöttek.

Érdekesség, hogy a két dalszöveg teljesen másról szól, így jogosan merülhet fel a kérdés, hogy vajon a végeredmény mennyire fog illeszkedni ezekhez. Esetleg két különböző történetet, különböző rendezéssel vittek filmre? Chenoa szerint mindez nemsokára szintén kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek