Starity

Star Trek: Kirk kapitány átáll a sötét oldalra?

2014. január 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Pine elárulta, mi a legnagyobb kívánsága a Star Trek folytatásával kapcsolatban.

hirdetés
Star Trek: Kirk kapitány átáll a sötét oldalra?

Miközben legújabb filmjét, a Jack Ryan: Árnyékügynököt népszerűsítette Londonban, Chris Pine néhány mondat erejéig szót ejtett a tizenharmadik Star Trek-filmről a Total Film riporterének – leginkább arról, ő mit szeretne a történetbe.

„Nos, bárki, aki látta a második filmet, tudja, hogy Kirköt újraélesztették Khan vére által, szóval tudod... szerintem több mint valószínű, hogy Kirk megízleli a sötétséget – amit már láthattunk az eredeti sorozatban is. Szerintem jó móka lenne.”

A jelenleg névtelen film történetét J.D. Payne és Patrick McKay írják, de rendezőt egyelőre nem találtak, hiszen JJ Abrams úgy döntött, inkább az új Star Wars forgatására szenteli figyelmét.

A Paramount nem említett még megjelenési dátumot, de 2016-ban lesz ötvenéves a franchise, így a bejelentés senkit sem lepne meg – tekintve, hogy Zachary Quinto szerint már idén megkezdődik a forgatás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

star trek kapitány kirk
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek