Starity

Jövő héten érkezik a Within Temptation új klipje

2014. január 25. 09:09   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 31-én jelenik meg a holland együttes hatodik stúdióalbuma, jövő héten pedig megérkezik a harmadik duettes klip, amely az első kislemezük is egyben.

hirdetés
Jövő héten érkezik  a Within Temptation új klipje

Január végén jelenik meg a szimfonikus metal legnagyobb képviselőinek immáron hatodik albuma, amely a Hydra nevet kapta. Mint azt már az együttes bejelentette, az új korongon négy duett lesz hallható.

Az első duett és egyben klip a Nightwish egykori frontasszonyával, a finn Tarja Turunennel készült Paradise volt. A második kisfilm a Dangeroushöz készült Howard Jones közreműködésével. Most pedig bejelentették, hogy jövő héten jön a Dave Pirnerrel készült Whole World is Watching című dalhoz a kisfilm, amelyből az együttes a Facebook-oldalukon már megjelenitett egy kis bevezetőt, hogy mire is számithatnak a rajongók.

Ezenkívül hallható lesz egy duett Xzibittel, valamint a zenekar idén hazánkba is ellátogat új lemezükkel; március 14-én a budapesti Petőfi Csarnokban fognak koncertezni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek