Starity

A One Direction részvétet nyilvánított elhunyt rajongójuknak

2014. január 25. 13:01   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 16 éves directioner életét vesztette egy buszmegállóban - Louis és Harry részvétét nyilvánította a lány családjának.

hirdetés
A One Direction részvétet nyilvánított elhunyt rajongójuknak

A hirtelen meghalt One Direction-rajongónak, Magdalena Szablinskának már többször volt szerencséje találkozni példaképeivel, a One Directionnel, de sajnos nemrégiben, amikor iskolába indult és várt a buszra, összeesett és meghalt. Bár a mentősök siettek, ahogy tudtak, már nem tudták megmenteni a lány életét, az orvos szerint szívrohamot kapott.

A directionerek összefogtak, és hogy tisztelegjenek a lány előtt, világtrendet csináltak a Twitteren #RIPMagda néven, hogy a One Direction tagjai tudomást szerezzenek a tragikusan elhunyt lányról. Nem kellett sok idő, míg Harry és Louis hozzászóltak az esethez.

„Pont most hallottam Magdáról, nagyon felzaklatott, egy nagyon csinos lány és odaadó rajongó volt. A világ összes szerettét küldöm a családjának”írta ki a Twittere Louis, majd Harry is elmondta véleményét„Most hallottam Magdáról, hihetetlenül szomorú történet. Annyira szeretnivaló volt, most csak rá és a családjára gondolok.”

Magda édesapja elmondta, hogy most próbálnak túl jutni a tragédián, és köszönik a sok-sok támogatást, amit most kapnak.

„Megpróbálunk túl jutni ezen. Ő egy angyal volt, és ezt mindenki tudja. Sok ember lépett kapcsolatba velünk, hogy részvétüket nyilvánítsák, úgyhogy nagyon szerették őt. Imádta a One Directiont, nagyon sok ismerőse volt a Facebookon, nagyon szerette az iskolát és népszerű is volt, egy igazi sztár volt” – írta a felzaklatott édesapa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek