Starity

Hírességek stílusevolúciója - Sasha Pieterse

2014. január 26. 15:03   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal a Pretty Little Liars Alisonjának stílusváltozását vesszük szemügyre!

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója - Sasha Pieterse

Sasha Pieterse legtöbbünknek a Pretty Little Liarsből lehet ismerős, Alison DiLaurentisként, pedig korántsem itt kezdődött a karrierje, ugyanis első szerepét még 2002-ben kapta a Family Affair című sorozatban. Fokozatosan felismerték tehetségét, így rengeteg filmben kapott szerepet, ezáltal több díjátadóra, jótékonysági eseményre vagy premierre volt hivatalos, cikkünkben pedig most bemutatjuk a fiatal tehetség stílusának fejlődését az elmúlt évek során!

2002 – 2004

2002-ben a színésznő a Family Affair című sorozatban szerepelt 8 epizód erejéig, ahol a kis Buffy Davist alakította, majd 2004-ben szerepet kapott a Csillagkapu című akciósorozatban is.

Eme néhány szerepnek köszönhetően Sasha már részt vett néhány partin és egy díjátadón is. Az ekkor még csak 6 éves tehetség stílusa még korának megfelelő volt: kislányos, de mégis elegáns. Haját göndören hordta, néha díszítette egy-egy csattal vagy hajpánttal.

2005 – 2006

A kislány 2005-ben egy jelentős szerepet kapott a Cápasrác és Lávalány kalandjaiban Taylor Lautner oldalán, ahol Marissa karakterét formálta meg. Ugyancsak 2005-ben láthattuk vendégszerepelni az Élve vagy halva és a Doktor House című tévésorozatokban is.

A csillag stílusa ekkor már jóval „nagylányosabb volt, már komolyabb ruhákban is lehetett látni, bár kislányos mosolya még megmaradt. Haját már nemcsak göndören, hanem néha kivasalva vagy becopfozva hordta.

2007 – 2009

Az amerikai színésznő 2007-ben két említésre méltó szerepben is tündökölt: játszott a Lélegzet és A kabalapasi című filmekben. Az előbbiben a fiatal Sorrow-t alakította, míg az utóbbiban egy gót lányt, továbbá vendégszerepet kapott a Miami helyszínelőkben 2007-ben és a Nyomtalanulban 2009-ben.

A Pretty Little Liars cserfes színésznője ekkor végleg kinőtte a kislányos imidzsét, mondhatni már teljesen kiforrt a stílusa. Ruhatárában főleg fekete és fehér darabok szerepeltek, és haját egyre gyakrabban hordta hullámosan, bár néha még visszatért az eredeti göndörségéhez.

2010 – 2011

A színésznő-palánta ebben az időszakban szerepelt a Hősök című sorozat 5 epizódjában, Amanda Strazzulla karakterét alakítva. 2010-ben megkapta sikert hozó szerepét az ABC sorozatában, a Pretty Little Liarsben, ahol a főszereplő lányok ötödik, eltűnt barátnőjét alakítja. 2011-ben láthattuk még a Disney Csatorna eredeti filmjében, a Bájos törtetőben Amy Loubalúként.

A csinos kis hazudozó stílusa pozitív irányba változott, rengeteg dögös miniruhában láthattuk a vörös szőnyegen, és sokkal erősebb sminkeket is kapott, és már-már védjegyévé vált a hosszú, hullámos, szőke haj.

2012 – napjainkig

2013-ban szerepelt a G.B.F. című vígjátékban, amelyben Fawcett szerepét osztották rá, de továbbra is játszik a nagysikerű Pretty Little Liarsben, amely által egyre nagyobb ismertségre tesz szert. Idén várható új filmje, az Inherent Vice, melyben Japonica Fenwayt játssza.

Sikere miatt nagyon sok díjátadóra és egyéb hivatalos eseményre kap meghívást, így van lehetősége bebizonyítani, hogy stílusa már igazán felnőttes. Haját hullámosan hordja, és sminkje ruhájának megfelelően hol szolid, hol erős. Legtöbbször jól választ magának szettet, és beragyogja a vörös szőnyeget!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek