Starity

Visszatérnek a régi szereplők a Karib 5-be

2014. január 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai: A halott nem beszélben feltűnnek az első három epizód egyes szereplői.

hirdetés
Visszatérnek a régi szereplők a Karib 5-be

Johnny Deppnek nem kevés naptejre lesz szüksége, hiszen szerdán a rendezők (akik Gore Verbinskit és Rob Marshallt váltják), Joachim Rønning és Espen Sandberg bejelentették, hogy a Karib-sorozat ötödik részét Puerto Ricóban és New Orleansban fogják forgatni, még 2014 végén.

Jó hír a rajongóknak, hogy nemcsak Johnny tér vissza mint Jack Sparrow kapitány, hanem Geoffrey Rush mint Barbossa kapitány, Keith Richards mint Jacky apja, Teague kapitány, továbbá Pintel és Ragetti (Lee Arenberg – Egyszer volt, hol nem volt; és Mackenzie Crook – Emberi tényező) visszatérése is várható, akárcsak Norrington parancsnoké, aki a harmadik részben életét vesztette.

A szereplőket kihagyták a negyedik részből, mivel teljesen újat szerettek volna alkotni, a bukásra való tekintettel azonban úgy döntöttek, inkább régi arcokat hoznak vissza, így Penélope Cruz nem fog visszatérni.

Ahogy arról a MailOnline értesült, Christoph Waltz (Epic, Django elszabadul) a film főgonosza, Brand kapitány bőrébe bújik. A történet szerint Jack és csapata a Szigony keresésére indulnak, ám Brand kapitány szelleme előttük akarja megszerezni, hogy bosszút álljon főhősünkön – Brand testvére, Eric Jack miatt tért a kalózok útjára, amely végül a halálához vezetett. Természetesen Jack ezúttal is elcsábul: Barbossa lánya, Carina Smyth kelti fel az érdeklődését, amelyhez a kapitánynak is lesz egy-két szava. A hírek szerint Carinát a Tolvajok városa sztárja, Rebecca Hall fogja alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek