Starity

Taylor Swift nevetségessé tette magát a Grammyn

2014. január 28. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift kínosabbnál kínosabb jelenetek főszereplője volt a Grammy-díjátadón: vajon ez lenne az igazi énje, vagy kicsit spicces állapotba került a gála folyamán?

hirdetés
Taylor Swift nevetségessé tette magát a Grammyn

Az első kínos bakira akkor került sor, mikor Alicia Keys, Olivia Harrison és Yoko Ono beolvasták az „Év albuma kategória díjazottját. Az izgalmas pillanatokban a képernyőn az összes jelölt arcát mutatta a kamera, s mikor Alicia Keys beolvasta, hogy a díj a Daft Punk Random Acces Memories című albumért jár, az énekesnő és teljes menedzsmentjének a stábja felugrott a székéből – ám gyorsan vissza is pattantak,mivel rájöttek, hogy nem Red albumát díjazták.

Ezek után hiába is tagadhatta volna az énekesnő, csalódott lett, mivel a négy jelöléséből egy szobrocskát sem vihetett haza. Arra viszont, hogy még ennél nevetségesebbé is fogja magát tenni az egész világ előtt, senki sem számított.

Épp Kendrick Lamar előadását élvezhették a nézők, mikor az első sorban ülő Taylor felugrott, barátnőjét magával húzta és szinte VIP páholyban kezdte rázni a csípőjét, majd mutogatott és a rapper mozdulatait próbálta utánozni.

Alapjáraton még ezzel sem lett volna semmi baj, hiszen több ezren táncoltak az énekes előadására, ám Taylor igencsak feltűnő, láncokkal díszített, földig érő estélyi ruhájában kissé nevetségessé tette magát, s tulajdonképpen az egész nézősor kiröhögte, ráadásul a körülötte levők se ropták olyan nagy beleéléssel, mint ő.

Nem tudni, hogy Taylor hogyan érezheti magát a történtek után, hiszen tegnap este óta még egy nyilatkozatot sem adott ki, ám az biztos, hogy nagyon csalódott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek