Starity

Beyoncé korhatáros fellépést hozott össze a Grammyn

2014. január 28. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kérdés, hogy Beyoncé korunk egyik legsikeresebb és legnagyobb hanggal megáldott énekesnője, ám tény, hogy a Grammy-díjkiosztó nyitóelőadásán túlzásokba esett. Felháborodott szülők, +18-as karika, botrány - röviden ezekkel a szavakkal lehet jellemezni fellépését.

hirdetés
Beyoncé korhatáros fellépést hozott össze a Grammyn

Bár mindenki láthatja, hogy Beyoncé fantasztikus formában van, hatalmas hibát követett el azzal, hogy extrém erotikusra sikeredett fellépésével nyitotta a Grammyt – lehet, hogy több utálót szerzett ezzel a húzással, mint rajongót?

Az énekesnő a Drunk in Love cmű dalt adta elő férjével, Jay-Z-vel egy alig takaró bodyban, emellett pedig a színpadon vonaglott, a csípőjét rázta, aminek nem sok ember örült, nemtetszésüknek pedig többen hangot is adtak a Twitteren.

@kdstapp: „Ne már emberek!! Igen, Beyoncénak fantasztikus hangja van,d e mi ez a cucc rajta? Egyáltalán nem ide való! Adjatok rá valamit, amiért a gyerekek fel tudnak rá nézni!

@lwsimmons „Oké, Beyoncé lett az új Miley Cyrus, hiszen ő is csak twerköl. Soha nem fogom engedni a gyerekemnek, hogy Grammyt nézzen. +18!

@mlheinen: „Grammy-díjátadó... Beyoncé... Ezt gyerekek is láthatják! Felháborító!

@theresabrennelle: „Ez most komoly, amit Beyoncé csinál? Csupán este 8 óra van! Ennek a fellépésnek NEM szabadott volna megtörténnie úgy, hogy gyerekek is láthatják! Köszönöm Istenem, hogy az enyém már alszik.

Más emberek egyenesen odáig elmerészkedtek, hogy szégyennek és gyalázatnak nevezzék az éneknőt, aki szerintük nem tiszteli a kiskorúakat azzal, hogy ilyen produkcióval állt színpadra. Továbbá a Miley Cyrus-fanok is teljesen kibuktak az eseten: „Hogy lehet az, hogy Beyoncé ugyanazt csinálja, mint Miley és amíg őt magasztalják, Miley-t lek***ázzák? - kérdezte az egyik felháborodott rajongó.

A fellépése után Beyoncé azt nyilatkozta, hogy a szexualitására nagyon büszke és semmi szégyellni való nincsen az erotikán, pláne, ha a férjével ad elő egy dalt. Az énekesnő tehát nem kért bocsánatot a felháborodott és megsértett emberektől, gyerekektől, a kérdés pedig már csak az, hogy legnagyobb rajongója, Barack Obama amerikai elnök mit szól ehhez?

Beyoncé legnagyobb rajongója vagyok a feleségemmel, Michelle-lel együtt. Példaképnek nem is lehetne tökéletesebb valaki, a lányaim maximálisan felnéznek rá – nyilatkozta korábban az elnök. Vajon még mindig így gondolja?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek