Starity

Ashley Benson nem fog meztelenkedni és drogozni

2014. január 27. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Cosmopolitan márciusi címlaplánya lett a Pretty Little Liars sztárja, akivel a fotósorozat mellé egy interjút is készítettek, melyben számos érdekességet elárult.

hirdetés
Ashley Benson nem fog meztelenkedni és drogozni
Fotó: Matthias Vriens-McGrath/Cosmopolitan

Ashley Benson nem pihen, hiszen gőzerővel forgatják folyamatosan a nagysikerű Pretty Little Liars újabb epizódjait, emellett hangját kölcsönözte a Family Guy 12 évadjának 11 epizódjában, ami január 26-án került adásba a tengerentúlon és 2015-ben is viszont hallhatjuk a The Great Migration című animációs filmben Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Kevin G. Schmidt, Kendall Schmidt és Logan Henderson oldalán.

Ezúttal pedig modellként állt helyt, ugyanis őt kérte fel a Cosmopolitan a márciusi szám címlaplányának, így nem csak egy lenyűgöző fotósorozatot készítettek a 24 éves színésznőről, hanem beszélgetni is leült vele a magazin egyik riportere, akinek elárulta többek között azt is, hogy miért maradt távol a drogoktól és a botrányoktól.

„Mindkét oldalról vannak drog- és alkoholproblémák a családomban, szóval láttam életeket tönkre menni, embereket börtönbe menni és minden ehhez kapcsolódó dolgot. Ha egyszer elkezdesz drogozni, könnyen szenvedéllyé válhat, ezért sem akartam soha elkezdeni és még csak kísértést sem éreztem, mert a könyörtelen. És ha egyszer betör a családodba, láthatod, hogy mennyire szörnyű dolog. Sosem akarom elveszteni az irányítást a testem felett” – mesélte őszintén Ashley.

- Imádjuk a sötétebb hajad! Szerinted szőkének vagy barnának jobb lenni?

- A barnák! Barna hajjal sokkal inkább érzem magam önmagamnak. Szőkén mindig a népszerű ribis szerepeknél ragadtak le velem kapcsolatban, én pedig csak egy normális lány akartam lenni.

- Szóval nem hasonlítasz Hannára?

- Az egyetlen dolog, amiben hasonlítok rá, az az, hogy szarkasztikus és mindig jól szórakozik, akárcsak én. Egyszer rágót ragasztottam Keegan Allen kabátjának a gallérjára, szóval mikor hátradőlt, beleragadt a hajába.

- Ha szabad ilyet mondanunk, a sorozatod rettentően zavaros!

- Tudom! Nagyon zavaró, ha nem látod át az elejétől kezdve. Néha, amikor interjúk alkalmával megkérdezik, hogy „Na, akkor mi is történt eddig?”, ránézek az újságíróra egy olyan „Most segíts ki!” tekintettel.

- Kívántad már valaha azt, hogy a karakterek egy kicsit földhöz ragadottabbak legyenek?

- Amiből mindig viccet csinálok, az a ruhatár. Most komolyan, elhiszi valaki, hogy igazából rendesen belőtt séróval, talpig sminkben és 10 centis magassarkúban tipegnek? 13 éves voltam, amikor utoljára iskolába jártam és sose sminkeltem magam. Nem engedték meg. Most szinte az összes lány magassarkút hord, sminkeli magát és mindig rendesen meg van csinálva a hajuk, szóval nem vagyok benne biztos, hogy mi hatottunk rájuk így, vagy egyszerűen mostanában így megy. Ha jártam volna gimibe, csak kimásztam volna az ágyból és izzadtan is elmentem volna. Ezt úgy értem, hogy nagyon szeretnék egyszer Woody Allennel dolgozni, ez az egyik nagy célom. Minden filmjében annyira egyszerűek a ruhák, nincs túl sok smink és a frizurával se foglalkoznak annyit. és ez az, amit szeretek a filmekben – egy természetes emberi lényt, nem pedig a kicicomázott, műszempillás, felnagyzolt szereplőket.

- Milyen más céljaid vannak?

- Szeretném csinálni a saját sorozataimat és filmjeimet. Egyszer, ha véget ér a show, nagyon szomorú leszek, mivel ez juttatott el oda, ahol most vagyok és nekünk vannak a legjobb rajongóink.

- Mi a véleményed a kamerák előtti meztelenkedésről?

- Soha nem akarok majd indokolatlanul meztelenkedni. A lányok sokkal jobban néznek ki fehérneműben vagy egy pólóban és a többit a képzelőerőre hagyják. Világosan megmondtam már többször, hogy van nálam egy határ. Sokan gyakorolnak rád nyomást és könnyű rábeszélni mást az ilyen dolgokra. Én inkább egyszerűen továbbállok, de nem mindenki jön rá, hogy megtehetik ezt.

Fotók: Matthias Vriens-McGrath/Cosmopolitan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek