Starity

Kim Kardashian lagzija egy fillérbe sem fog kerülni

2014. január 28. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kanye West és Kim Kardashian már hónapok óta azt nyilatkozza, hogy világra szóló lagzijuk lesz Párizsban, melyre a legnépszerűbb celebek is hivatalosak. Az viszont csupán most derült ki, hogy mennyibe is fog kerülni az esküvőjük: semennyibe!

hirdetés
Kim Kardashian lagzija egy fillérbe sem fog kerülni

Kanye West és Kim Kardashian esküvője júniusban, Párizsban lesz megtartva – ha már máshogy alakultak a dolgok, mint eltervezték. A világra szóló lakodalmat a Versailles-i palotában szerették volna megrendezni, mely nagyon közel van Párizshoz, ám a hatóságok és a hivatalos szervek nem engedélyezték a párnak, hogy ott állhassanak oltár elé, történelmi okokra hivatkozva.

Az már biztos, hogy nem Versaillesban lesz Kimye esküvője

A sztárpár – akiket rajongóit csupán Kimye-ként emlegetnek – csalódottan távozott Franciaországból, ám állítólag már ki is nézték az új helyszínt, ami szintén Párizs környékén lesz, ám a paparazzik elkerülése végett egyelőre szupertitkos.

Azonban mégis sikerült pár infónak kitudódnia: mivel az E! csatorna közvetíti évek óta Kardashianék valóságshow-ját, megvették a Kardashian-West esküvő jogait is, tehát újból a TV képernyője előtt izgulhatjuk végig a sztárpár lagziját, ahogyan anno 2011-ben tehettük, mikor Kim Kris Humphrieshez ment feleségül – igaz, pár hónap múlva el is váltak.

A műsor közvetítési jogának nem csak a rajongók, s a busás hasznot váró tévések örülnek, hanem Kim és Kanye West is, ugyanis egy fillért sem kell költeniük a lagzijukra: a vendégek privát repülőgépen való szállításán keresztül a helyszínt, az ételeket, a pincéreket és minden mást az E! csatorna fog állni – s még így is hatalmas nyereség fogja az igazgató markát érni.

Hiába látogatta meg Kim és Kanye pár nappal ezelőtt Versaillest: nem engedélyezték nekik az ottani lagzit

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek