Starity

Új kislemezt jelentetett meg Jennifer Lopez

2014. január 28. 15:03   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Míg az egész világ a Same Girl című dalt várta, Jennifer Lopez új szerzeményt készített, amely tegnap kislemezen is megjelent.

hirdetés
Új kislemezt jelentetett meg Jennifer Lopez

Tegnap, vagyis január 27-én piacra dobta legújabb kislemezét Jennifer Lopez. Az énekesnő január 24-én osztotta meg először a szerzeményt hivatalos YouTube-csatornáján, így már akkor lehetett is tudni, hogy single-ként is meg fog jelenni.

A DJ Mustard közreműködésével és produceri munkájával készült Girls olyan, mintha visszamennénk az időben Lopez kisasszony korábbi albumaihoz, ugyanis az On The 6, a J.lo, illetve a This Is Me… Then méltó követője. Ezt a vonalat fogja egyébként képviselni valószínűleg az új lemez is, ugyanis a Same Girl is hasonló hangzásvilágú lesz.

A többszörös platinalemezes énekesnő a közösségi oldalakon fogadta a jól megérdemelt gratulációkat, amelyből valószínűleg az új album megjelenésének idején is kijut majd neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek