Starity

Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről

2014. január 29. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összegyűlt a százezer szavazat, az egy hónap helyett mindössze napok alatt.

hirdetés
Obamának döntenie kell Bieber száműzéséről

A belieberek semmire sem jutottak üres fenyegetéseikkel: a nemrég indított petíciót, amely Justin Bieber deportálását kívánja elérni, több mint százezren aláírták – a harminc helyett mindössze négy nap alatt!

Miután ittasan versenyzett Miamiban, Biebert hűvösre tették, majd félmillió forintnyi összegért engedték szabadlábra. A We The People oldalon indított petíciókat pedig az amerikai kormány akkor bírálja el, ha összegyűlik százezer szavazat egy hónapon belül.

„Mi, az Amerikai Egyesült Államok emberei szeretnénk, hogy ezt a veszélyes, romboló és drogfogyasztó Justin Biebert deportálják, és elvegyél zöldkártyáját. Nemcsak az embereink biztonságát veszélyezteti, de szörnyű befolyással van nemzetünk fiataljaira” – áll a petícióban.

Ma reggelre már 101.203 aláírás gyűlt össze, így Obamának hamarosan meg kell vitatnia a Fehér Házban, mi legyen az énekes sorsa – nem valószínű, hogy visszaviszik Kanadába, hiszen 2012-ben Piers Morgant szerették volna száműzni, de jelenleg is Beverly Hillsben él a családjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek