Starity

Menedzsere nem fogja pátyolgatni Justint

2014. január 30. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az utóbbi időben Justin Bieber igencsak túllőtt a célon, Scooter Braun és Usher úgy döntöttek, itt az ideje összeülniük, és elbeszélgetni Justin jövőjét illetően.

hirdetés
Menedzsere nem fogja pátyolgatni Justint

Scooter a döntésről a GQ magazinnak adott interjúban számolt be: „Arról beszélgettünk, hogy néha nem segít magán, és ez nagyon felmérgeli őt. De senki sem érti igazán, min is megy keresztül, csakis ő. Gondoltam arra, hogy segítenem kellene neki, hogy megtartsa azt a magasra tett mércét. Nem pátyolgathatom, és nem is mondhatom azt neki, hogy: 'Tudod, mit érdemelsz, nem mondhatod, hogy kapja be mindenki, nem igazságos.' Csak egyetlen egy választásunk van, vagy kilép és megpróbál normális életet élni vagy pedig ráébred arra, hogy igen, ez az, az ő élete, és tovább harcolunk ezért.”

Menedzsere komoly döntés elé állította az énekest: vagy jobban viselkedik, vagy pedig felhagy a zenéléssel.

„És valószínűleg lesz olyan, amikor majd utálni fogsz ezért, mert azt mondom, hogy nem ütheted meg. Ki akarsz majd menni, és be akarod verni a fejüket, és azt mondod majd: ez nem fair; és azt fogod mondani, hogy te nem is ismersz engem. De egyetlen úton nyerhetsz csak velük szemben, ha bebizonyítod, hogy te sokkal jobb vagy náluk” – ezekkel a szavakkal biztatta Justint, akinek március tizedikén újabb bírósági tárgyalása lesz, amiért egy limuzinsofőrrel összetűzésbe került még december végén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek